www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Riding High

Många har säkert hört talas om det kommande, tydligen fantastiska MMORPG:et Riding High.
Många kanske tycker det låter heeeelt fantastiskt, men vissa är också lite skeptiska. Om man t.ex kollar på Instagram ocg Facebookså ser man hundratals med bilder på hästar och miljöer som ser nästan helt verkliga ut.
Sneak-peak bild ur spelet
 

Man kommer b.l.a. kunna skapa sin egen utrustning, göra uppdrag och utforska en stor värld med en massa öar, och även dyka i stora oceaner. Det kommer komma en massa tävlingar i olika grenar, t.ex dressyr, hoppning och kapplöpning.
Det ska lanseras en Beta-verision "snart" (eller ja, vad ska man säga) som kommer vara i 2D, men ska senare komma i 3D. Men, jag tänker; Varför först göra en 2D verision, och sen bara kasta bort det för att göra en 3D verision av spelet istället? Asså det känns ju väldigt onödigt, om inte 2D verisionen är typ "eftersom att ni inte orkar vänta så får ni en ganska slarvigt gjord 2D verision istället för att vänta på 3D spelet i all evighet, Enjoy..!" liksom.

Denna bild på typ en ö..? tycker jag ser ut som en typ.. grej med en massa marshmellows på c8 Men det ser ju ut att vara väldigt varierad natur, om man tittar på högra sidan ser det ut som typ skog eller djungel, medans det i mitten är massa berg och på vänstra sidan soliga stränder och mycket kust.
Detta skulle kunna vara kusten på högra sidan (bilden ovan)
 

Men... kommer detta bli en stor konkurrent till SSO? Antagligen. Hoppas inte.
Jag kommer seriöst aldrig sluta med sso, även om jag tar pauser ibland. Liksom, jag har lagt ner över 600 (antagligen mer..) kr på sso, då kan man ju inte liksom; "Äh jag slutar nu, vem bryr sig om alla de där pengarna" Så skulle iallafall jag aldrig göra. Men det låter ju såklart lite spännande, så man måste ju testa :D
 

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0