www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sprickor, Levling och en massa andra tråkiga saker

Jag har tänkt på en sak. Rykten. Seriöst. Varför? Ingen tycker om det. MEN, det jag har tänkt på är inte hur extremt tråkiga ryktesuppdrag är och hur lång tid det tar att bli klar med dem (villket för övrigt alla andra i den här världen verkar tänka på), utan jag har faktiskt tänkt på en lösning.
 
Stallhjälpen. Den var till för att man skulle kunna ha sina hästar glada om man t.ex skulle åka på semester eller inte skulle kunna logga in, så att man slapp ha ledsna och sega hästar när man kom hem igen. Men ungefär typ 98% av de som använder stallhjälpen använder det för att de är lata och inte orkar ta hand om sina hästar (inget inna ment alls, jag gör det också cx).
 
Level-köpar-personen   Ridläraren. Ganska användbart och väldigt smart ide, eller hur? (bortsett från att det är så dyrt att nästan ingen köper).. Du köper det du inte orkar göra själv. Hade det bara varit lite billigare så hade jag typ köpt upp mina hästar i level 15 istället för att levla dem alls.
 
Meen, det jag skulle komma till är.. Varför kan man inte göra samma sak med rykten? Man skulle kunna antingen göra som stallhjälpen, att man köper någon som springer runt och stänger alla sprickor om dagen (för att inte sabba huvudstoryn för mycket så kanske... Alex? Pi kanske har någon medhjälpare som kan stänga sprickorna åt en?) /gör de blåa uppdragen så att man får så mycket rykte man vanligtvis skulle fått, eller Så kan man köpa kanske en 500 "ryktespoäng" (vad heter det egentligen?) i den fraktionen man vill ha av någon.. vet inte vem, men ändå.
 
 
Vad tycker ni? Har ni några andra ideer om någonting ni tycker borde förändras? Kommentera så kan jag lägga upp det i ett inlägg sedan!
Kommentarer

Kommentera inlägget här!

SSO-namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (bara jag som ser!)
Din SSO-blogg:

Skriv din kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo