www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Såhär är det.

Just nu orkar jag inte med någonting. Det känns som om jag bara tappat lusten för allting. Alla dessa måsten, måsten, måsten, måsten.....
Det är alla himlans ryktesuppdrag som måste göras över hela Jorvik, det är bloggning, det är vänner man inte kan svika genom att man inte loggar in och klubbar som ska skötas.
Jag orkar inte med helt enkelt. All denna press gör att man inte hinner göra det man tycker är överhuvudtaget är kul och det som gjorde att jag (och måååååååånga andra) lagt ner massa pengar på detta spel, som bara känns blir tråkigare och tråkigare. Liksom, Starstable gänget vill väl att folk ska spela och att de ska tjäna pengar? Arnars måste de ju lägga ner allting..Jag vet mer än 10 personer som slutat spela sso p.g.a. detta.
 
Förut när det inte var några ryktesuppdrag och allt var som det ska vara på ett roligt onlinespel enligt mig så var Starstable mitt liv. Alla personer var snälla och trevliga mot varandra, ingen blev mobbad eller bortglömd i chatten, man kunde göra mer som man ville, det fanns inga ryktesuppdrag, allt var bra helt enkelt.
Men det är det inte nu.
Jag tycker att alla borde protestera mot detta. Alla, Alla, alla som jag känner tycker detta är jobbigt + alla bloggare + välldigt fler antar jag rent utsagt hatar det.
Men vad kan de göra åt det då?
Jooo, det är faktiskt väldigt enkelt. Tänk t.ex sprickor; Vaad är det som är tråkigt med det? jo, det är samma, samma, samma sak hela tiden. Den säger samma sak; "Den pandoriska sprickan läcker magi mellan världarna och måste stängas innan den orsakar mer problem." (Titta, jag kan den till och med utantill, så nånga gånger har jag läst det) Man gör samma sak; tar skuggsugaren, suger, trycker på blåa stjärnor tills en stapel går der till noll, när stapeln är nere vid noll ska man rida och prata med Alavon så får man rykte och typ 10 js. Och det man skulle kunna göra åt det är ju då att:
1. Man kan variera t.ex ljudet och så när sprickan t.ex stängs
2. Man kan göra så att sprickorna visas med en lila prick på kartan så slipper man leta efter dem.
3. Man kan göra dem i olika färger. (olika färger ger olika rykte och är olika svåra, som mest kan de ge 100 rykte, oliga färgkombinationer olika dagar)
4. Man skulle kunna variera dem lite, det kanske inte är sprickor varje dag, utan t.ex andra dagliga hos de som är medlemmar i Aideens Beskyddare. (t.ex Alex, Elizabeth, Smeden, Linda, m.m.)
5. De skulle kunna göra sprickorna på något annat, roligare sätt (vet dock inte hur)
Men de andra ryktesuppdragen då, som G.E.D uppdragen?
Den lösningen är väldigt enkel. Just like this:
Variera dem! Visst, G.E.D uppdragen är olika plats olika dagar, men det är ändå detsamma.
Men det skulle vara bra om filk hjälpte till att sprida detta, så att Starstableteamet får reda på vad vi tycker!
 
Ojoj vad mycket text det blev nu, muffins till alla som orkade läsa allt detta! :D
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här!

SSO-namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (bara jag som ser!)
Din SSO-blogg:

Skriv din kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo